Kible-Krable.dk er live!

Krible-Krable er live!

Endelig kom dagen, hvor vores alles kære Krible-Krable.dk blev sat i søen! Siden, der med tiden, skal fungere som Danmarks #1 inspirationskilde til alt fra legetøj til børn til tøj til de helt små. Vi kommer til at skrive tonsvis af indlæg omkring vores erfaringer, de bedste steder at handle og generelt omkring tips og tricks til dig, der måske ikke altid synes, at det er lige nemt med en lille en!

Hvilke emner kommer Krible-Krable.dk til at dække?

Kanon godt spørgsmål – vi agter nemlig at komme vidt omkring i alle de forskellige interessante emner, der nu måtte være indenfor denne verden. Vi henvender os ikke til en bestemt aldersgruppe – og har ej heller en bestemt aldersgruppe in mente, når vi skriver vores blogindlæg. Vi vil dog gøre opmærksom på, at vi giver en anmeldelse af babytøj eller tøj til drenge på 7 år – hvis ikke det altså er ganske implicit i teksten. Derfor kan du se frem til masser af spændende indhold og helt sikkert nogle gode diskussioner nede i kommentarsporet!

Jeg har nogle emner, jeg vildt gerne vil høre mere om!

Vi er her for din skyld! Vi elsker at blogge på livet løs, men det bedste er faktisk, hvis du kan give os nogle emner, du helt vildt gerne vil høre nærmere om. Det kunne være alt fra, om hvorvidt organisk tøj er bedre end normalt-produceret – eller hvor du bør købe dit børnelegetøj henne. Vi har stor viden indenfor området, og vi vil elske at dele vores informationer med dig – tøv derfor ikke med at tage kontakt til os, hvis du sidder med et emne, du godt kunne tænke dig at høre nærmere omkring!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *